sâmbătă, 27 iunie 2015

M-a trădat cu şefa mea



M-a trădat cu şefa mea şi nu credeam, vă spun deschis. Eram pur şu simplu în stare de şoc. Şi asta deoarece i-am acordat prea multă încredere şi am sperat că va fi jumătatea mea.


Dar se vede treaba că nu a meritat. O vreme, a fost frumos între noi și chiar a încercat să-mi schimbe viaţa în bine, trăiam ca în paradis. Până a dat cu ochii de această femeie diabolică şi posesivă care efectiv i-a luat minţile.
Parcă l-a vrăjit. Era nebun, confuz, rău, apatic, brutal, sălbatic, greu de descris. Dar numai cu mine se comporta aşa... Nu mi-am imaginat niciodată că am să-mi plâng de milă în faţa oglinzii, asemeni lui Penelope Cruz într-un film. Eram tristă rău!


Deziluzia mea a fost mult prea mare. Am făcute farmece? Eu sau el? Am vrăji pe cununii? Ce va fi cu noi? Ce urmăreşte această femeie? Ne va distruge definitiv?
Vreau un răspuns sincer din parte dvs., vă rog. Fără menajamente, dacă se poate. Mulţumesc.



                                                   Teodora, Oslo, Norvegia



Vrăjile lui i le-a făcut, ca să-l ţină legat de ea. Este ca paralizat, un om diferit, după cum ai constatat.


Trebuie să încep lucraerea ca să-l scap de farmecele puternice trimise prin magie neagră. Sună-mă pentru amănunte. Da, este jumătatea ta şi vei reuşi să treci şi peste acest obstacol cu brio.



                                               Clarvăzătoarea Irina Ioana

Contact: 0743.434791, 0721.161456, 0039.3270695241

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

2 comentarii:

  1. Îi sunt foarte recunoscător Dr Dawn Acuna, pentru că mi-a adus înapoi soțul care m-a părăsit pentru o altă femeie, în acel moment soțul meu M-a părăsit am crezut că am pierdut totul până când o prietenă de-a mea mi-a dat-o pe Dr Dawn Acuna, contact WhatsApp, i-am trimis un mesaj și i-a spus durerea prin care trec, așa că ea mi-a spus că totul va fi bine, dacă am încredere și cred în ea, vraja va funcționa cu siguranță pentru mine și soțul meu sigur se va întoarce acasă și mi-a spus ce de făcut, așa că acele lucruri au fost făcute și 48 de ore mai târziu, soțul meu s-a întors acasă cerșindu-mi iertare, sunt atât de fericit și recunoscător Dr Dawn Acuna, dacă aveți nevoie de ajutorul ei, contactați-o, este precisă și sinceră,
    * Dacă vrei să vrăji pentru a concepe.
    *Daca vrei sa ramai insarcinata.
    * Dacă vrei să-ți întorci iubitul
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală
    * Dacă aveți nevoie de vrajă pentru a obține un loc de muncă bun. *Dacă doriți să nu mai aveți avort spontan. Si etc. scrie-i pe e-mail { dawnacuna314@gmail.com }
    WhatsApp: +2348032246310

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt foarte fericită în această zi pentru că tocmai mi s-a întâmplat o minune, nu mă așteptam să mai fiu alături de iubitul meu, dar datorită lui DR DAWN, un magician puternic care a făcut-o posibil. Căutam online pe 15 aprilie 2022 pentru a vedea cum îmi pot restabili viața amoroasă și am dat peste multe mărturii despre DR DAWN. Mă apropii de ea și sunt recunoscătoare pentru ajutorul ei, acum iubitul meu s-a întors cu mine. Mulțumesc DR DAWN Voi continua să depun mărturie pentru tine. puteți avea încredere în DR DAWN pentru a vă rezolva problemele %100, contactați sincer e-mail, dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere