joi, 8 august 2013

Interviuri explozive cu vrăjitoarele Izabela şi Elena Minodora



Televiziunea  online Spirit tv şi siteul www.vrajitoarero.com a început o suită de interviuri explozive cu vrăjitoarele din România, în scopul de a vă prezenta fenomenul magiei şi secretele vrăjitoarelor de la noi. Este un demers fabulos şi interesant, considerăm noi, care va cuprinde foarte multe filmări.
Pentru demararea propriu-zisă a emisiunii Magie şi Ocultism, am invitat pe cele mai căutate vrăjitoare din Bucureşti, vrăjitoarea Izabela, din nou val de vrăjitoare şi pe vrăjitoarea Elena Minodora, foarte cunoscută în România, care se destăinuie cu dezinvoltură. Este un început! Vor urma şi altele...


Nu vom intra în detalii pentru că vă lăsăm plăcerea să descoperiţi singuri aceste interviuri extrem de interesante, dar vă invităm să le vizionaţi accesând pagina principală a siteului www.vrajitoarero.com care este gazda acestui demers jurnalistic.
Dincolo de cele două interviuri cu vrăjitoarele Izabela şi Elena Minodora, vă mai propunem să vizionaţi şi un ritual făcut de cele două în aer liber, filmat de echipa de la Spirit tv, pe care îl considerăm reuşit şi inedit.
Vizionare plăcută!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu